Autosport International afholdes hvert år i udstillingscentret NEC i Birmingham. Vi har modtaget denne række billeder fra en trofast læser Thomas T. Jensen. Det er redaktøren der i egen høje person har påført billedtekster! (På forhånd -undskyld!)


En opstilling der skal se ud som St. Devote i Monaco. En rigtig sjov ide.


Kimi har taget yderbanen, mens en løbsfunktionær ser søvnigt til.


Arghh - skandale! Ja hvorfor siger jeg egentlig det? Kan den skarpsindige læser gætte det? Svaret står nederst på siden, hvis den er glippet.


Aston Martin DBR-9 - sex, bare på hjul!Prodrives bud på en super gadebil - baseret på Subaru 4WD undervogn og teknik.


Porsche på steroider.
Pas...? Jeg ved ikke hvad det er for en...Et 'pimp my ride' der gik galt?Jeg er ganske sikker på at de er flinke! Bilen? Who cares!
Den nyeste Rally FocusRedaktøren kniber en tåre her. Ronnies Tyrrell P34/2 fra 1977. Køn - nej. Klassisk- JA!


McLaren MP4/4 fra det herrens år 1988. 15 sejre ud af 16 mulige. Senna og Prost i duel. Klassisk tema. Dejligt!


Nu er det lige før vandet går. Ferrari 312B fra 1970, kørt af Jacky Ickx og Clay Regazzoni. Jamen findes der noget smukkere end dette?Lotus 72E i en 1974 udgave, hvor Ronnie også vandt løb. Ja jeg ved godt at der står 1973, på plakaten, men dengang var Duckhams ikke sponsor - det var Texaco. Som i tilfældet med Mclaren skal man ikke tage alt for gode varer på sådan en udstilling! Ok - jeg er lidt hardcore ;-)


Gummifabrikanternes supersælgere - "Weapons of mass distraction". Falken dæk! Jeg tror vejgrebet er godt... Fra sædvanligvis pålidelige kilder siges det at pigernes dragter er fremstillet af genanvendte bildæk. Den ene bruger materialer fra et 18tommer dæk, mens den anden har valgt de mere sparsomme materialer fra en fiks lille 16 tommer!


Mer gummi - denne gang Kumho. Kunne man få vareprøver Thomas ;-)

Svar på McLaren gåde: Der er tale om en 'ombetrukket' McLaren MP4-13 fra 1998. Den har Kimi ALDRIG kørt. Hvis det skulle have været tilnærmelsesvis korrekt skulle der have stået Mika på den. Tsk, tsk!