CHGP 2017
Det 5. på Bellahøj. DTC uden Magnussen.

af Flemming Hansen. Alle fotos: Flemming Hansen


Lasse Sørensen vinder på Bellahøjpark fulgt af Kasper H. Jensen og Michelle Gatting.

DTC uden Magnussen hvor Lasse Sørensen tog stikket.

Marco Sørensens lillebror Lasse (Der faktisk er højere end storebror!) havde en de helt rigtige weekender i starten af august da han i suveræn stil på sidste omgang i finaleheatet lige kantede sig forbi den ellers suveræne Kasper H. Jensen.

På trods af at sommeren ikke havde vist sig fra sin bedste side - og ja vi fik da også lidt vand i år - så var DTC løbene heldigvis forskånet for den crashfest det ellers kunne have været blevet. Alle heats blev afviklet helt efter tv planen og de fleste teams kunne rejse hjem uden de helt store buler.

Men ellers er banen ikke specielt egnet til de store bulderbasser. Overhalinger bliver nærmest kontrollerede styrt, så man kan komme langt med at køre 'strategisk' i vejen, hvis man har fået en god placering i starten.

Men det er jo den eneste mulighed vi har på Sjælland og det er altid en fornøjelse at se lidt buldrende og voldsomme racerbiler - om de så kan overhale eller ej.


Lasse Sørensen i nr. 95 - ganske som storebror i WEC.


God duel mellem Gatting(32) og Bremer(10). Den vandt Gatting.


En ellers suveræn Kasper H. Jensen fra Stark Racing måtte se sig overhalet i finalen.


Casper Elgaard i vantro da han elelrs troede at sejren var i hus for Kasper H. Jensen

Pro Am - med en F1 verdensmester på besøg.


Andreas Rolner og Lars Kern vinder CHGP Pro-Am. Berner/Rydell og HKH Prins Joachim /TomK på 2. og 3. plads

Som det sig hør og bør er en af hovedattraktionerne det årlige Pro-Am løb, hvor en amatørkører parres op med en professionel. En lang række koryfæer fra det store udland var med som pynt på løbet. Den største stjerne var nok den tidligere Formel 1 verdensmester Jacques Villeneuve, der ikke er ukendt med at være i København. Den svenske touringcar stjerne Rikard Rydell viste sig som en særdeles hurtig kører med en flot 2. plads, hvorimod den tidligere Le Mans vinder for Porsche Jürgen Barth fik et sort flag! Tom K var lige så traditionelt parret med HKH Prins Joachim men fik i år virkelig kam til deres hår af Rolner/Kern og Berner/Rydell ekvipagerne. Et flot løb i fint solskin.


Den vindende Porsche 911 med Andreas Rolner og Lars Kern.


Tom K i Prins Joachims velkendte # 65

Du kan vel næsten skimte hjelmen - det er 1997 verdensmesteren Jacques Villeneuve, der kører i Oscar Davidsen Siesbye Cortina


Politiet var stærkt til stede i visitationszonen og har her omringet en mistænkt...

Race for riget - rekordbeløb i hus


Glæden var stor da checken på 600.000 til Rigshospitalet blev overrakt.

Som det er en tradition siden de herlige dage i Fælledparken samles der hvert år ind til Rigshospitalet børneprogram ved betalte køreture i heftige biler. En af de helt store trækplastre i år var selveste Kevin Magnussen, der kørte i den heftige Ferrari 458 der havde en fortid som Le Mans racer i 2016, hvor Christina Nielsen var medkører i den.

Det var en velnæret lyd der kom fra den Ferrari hen over weekenden. Klart den mest larmende og potente bil på Bellahøj park.

Folk stod i lange køer begge dage for at købe ture og vejret viste sig heldigvis fra sin bedste side, så det hele ikke druknede i regn som det gjorde sidste år den ene af dagene.


Kevin Magnussen i den brutale Le Mans Ferrari fra 2016. Bemærk autografjægerne omkring bilen. Dem havde Kevin ikke mange blikke i retning af... Arhhh Kevin for fanden!


Vi siger tak for i år med dette umage par. Peace brother!