Mag is back
Et overraskende comeback til Kevin

Af Flemming Hansen


Haas er kommet godt tilbage med Kevin bag rattet © Haas F1 media

The Mag is back - with a bang!

Her efter en trediedel af sæsonen er kørt er Kevin godt på vej til at reducere Mick Schumachers fremtidige karriere til noget med indendørs gokart! Den var der ingen der rigtig havde luret før Russerne invaderede Ukraine... Jo for det kostede den i forvejen ganske uduelige - dog med en velhavende far - Nikita Mazepin sit sæde i Formel 1. På grund af lidt for tætte forhold til en vis Vladimier Putin og så i det hele taget at han er Russer. Og Russere dem gider resten af verden - med få undtagelser - ikke have noget at gøre med i rigtig lang tid fremover...

Knap var Barcelona testen i gang før vor alle sammens Günther (fucking) Steiner ringede til en ferierende Kevin, for sådan lige at høre om han ikke kunne tænke sig at køre noget F1? Naturligvis kunne han det - nu havde han jo prøvet livet uden for F1 og det var da ok - men måske ikke så højt profileret som F1? Så det blev et 'ja for fanden'!

Vi har fået en helt anden Kevin tilbage i F1! Anden på en meget bedre og mere afslappet måde, der i den grad har katapulteret Haas op igennem rækkerne - væk fra bunden. Det har givet point på kontoen - til Kevin. Mick Schumacher derimod er i den grad blevet reduceret til statist - og det der er endnu værre er, at han har haft flere meget dyre uheld, der ikke har været godt for selvtilliden. Kevins seneste løb har været præget af dårlige beslutninger, uheld og senest et Ferrari motor nedbrud. Der må snart være point igen? Haas'en med nr. 20 kan godt følge med i 2022. Godt med Kevin tilbage i F1!


Den flotte Aston Martin der vandt GT-AM på Le Mans i 2022 med Marco Sørensen bag rattet!
Foto fra Marco Sørensen Facebook

Ny dansk sejr på Le Mans til Marco Sørensen!

I et usædvanligt velbesøgt Le Mans af danske deltagere, var der intet mindre end 3 danske podieplaceringer, hvor Marco Sørensen indtog øverste plads i GTE-am og hans evige 'broder' i Dane Train Nicki Thiim i en flot tredieplads. Suverænt!

Den sidste podieplads tog det nærmest totalæt ubeskrevne blad Oliver Rasmussen sig af i LMP2, hvor hans fart imponerede de helt rigtige indflydelsesrige mennesker. Flot placering i en meget stor klasse med mange gode entries.

Michael Christensen lå godt til i føring i den absolut sidste udgave af GTE-pro, da uheldet ramte så han endte på den ærgerlige 4. plads. i en meget tyndt besat klasse.

Michelle Gatting og hendes Iron Dames var ganske tilfredse med 7. pladsen i GTE-am.

Mikkel O. Pedersen, Nicklas Nielsen, Michael Jensen, David Heinemeier Hansen, Mikkel Jensen samt Frederik Schandorff bed også godt fra sig, men fik vekslende resultater.

Men alt i alt var det et godt dansker år i Le Mans. Ikke mindst efter to års Corona prægede løb, så var høj sol og et spændende løb en ren saltvandsindsprøjtning.


Foto: Wikipedia

Krypto valutas indtog i formel 1... godt?

Jeg har med undren -og så alligevel ikke -noteret, at mange teams og nu også løb i større og større grad reklamerer for / er sponsoreret af de kriminelles foretrukne valuta: Kryptovaluta. OK det er måske lige at stramme den - men svindel med krypto - Bitcoins er umådelig udbredt. Også herhjemme i DK. Men lige nu er fokus nok på de enorme kurstab der er i kryptoverdenen, hvor folk det ene øjeblik er milliardærer på papairet og i det næste er reduceret til fattige kirkerotter. Stein Bagger gå bare hjem!

I min verden er crypto ikke meget værre eller bedre end spillefirmaer - og spillefirmaer er i den grad ugleset mange steder efterhånden. Senest er reklamer rygtedes på vej ud fra bussernes sider. Men lad os nu se hvad der sker?

Herhjemme har den allestedsnærværende Lars Seier jo gjort sig (skidt) bemærket med lancering af sin egen kryptoting kaldet 'Concordium', der bemærkede sig ved at falde fra en værdi på 28 milliarder til bare 4 milliarder hurtigere end du kunne sige 'utrolig dårlig forretning'... Har det noget med F1 at gøre? Næh - men det er bare symptomatisk på den aktuelle situation og efter sigende så er Lars Seier på julekort med færre kendisser end nogensinde efter den manøvre. Også nogen i racing...

Crypto kan gå en endnu sværere tid i møde med renteforhøjelser, krig i Ukraine, og den allesteds nærværende (desværre) inflation. Det er alt sammen gift på crypto kurserne. Men kig selv efter på bilerne - Crypto.Com - Bybit - Tezos -

Nej så sgu da hellere se noget racing - der kan man også tjene en mindre formue - man skal bare starte med en rigtig stor! :-)

 

Den gamle redacteur